Online vertalen

Veeltalig woordenboek
Brontaal   Doeltaal
Handleiding

Deze site biedt de mogelijkheid om woorden en zinnen te vertalen van en naar een groot aantal talen, en bevat verder veel informatie over talen, hun grammatica en andere zaken die van nut kan zijn voor iedereen die teksten moet vertalen of die gewoon geïnteresseerd is in talen.

De vertalingen van teksten worden geleverd door de vertaalmachines van Bing; de kwaliteit van deze vertalingen kan sterk variëren, maar hierop hebben wij geen invloed. De vertalingen van afzonderlijke woorden, zijn echter afkomstig van onze eigen vertaalmachine, die gebruik maakt van het Engels en het Esperanto als hulptalen om tussen een zeer groot aantal andere talen te kunnen vertalen. Mocht deze vertaalmachine een vertaling geven waarvan u meent dat deze niet geheel correct is, dan nodigen wij u uit hierover contact op te nemen, zodat wij kunnen proberen deze te verbeteren.

Sommige woordenboeken in onze database zijn zeer groot, zoals die van Nederlands en Engels, terwijl andere alleen nog maar een basiswoordenschat bevatten, maar alle woordenboeken zijn continu in ontwikkeling en voortdurend worden er nieuwe woorden en nieuwe extra informatie over de woorden toegevoegd.

© Majstro‐Aplikaĵoj